top of page

The Team

Who We Are

6DAE3778-03B9-4D6A-A76E-C8117F411578 2_edited.jpg

Yuliia Palaida

Jazz, Contemporary & Heels

Yuliia er en veltrænet og disciplinær danser og koreograf fra Ukraine med omfattende 10 års scene erfaring, samt undervisning/koreografering.

 

For nylig var hun hoveddanser i "Alice in Wonderland" Italien-turnéen (2023). Og tunerede i Sydkorea som Red Queen (2024). Yuliia opnåede en grad i moderne dans fra Kharkiv State Academy of Culture (Ukraine) og blev senere uddannet fra Laban Conservatoire of Music and Dance (London).

 

Yuliia underviser i øjeblikket på Pineapple-studier, koreograf ved LSE Student Union og giver workshops i forskellige studier i London og Storbritannien.

Mamson

House & New School Hiphop

I 1996 lavede han sine første dansetrin i NOISIEL (parisisk forstad). Han begynder med Breakdance og bliver hurtigt opdaget af WANTED POSSE i 1999, det er hans indtræden i denne gruppe, der giver ham navnet "MaMSoN." Et afgørende øjeblik for ham, fordi hans syn på dans tager en anden drejning. Ønsket om at lære og kende en ny horisont vokser han gradvist til Hip-Hop (New Style) og House Dance.

 

Medlem ubestridt af WANTED POSSE og SERIAL STEPPERZ, han er nu tilfreds med halvtreds slag, der er internationalt anerkendte: - SDK 2006 og 2007 (Tjekkiet) - House Dance International NYC 2010 (USA) - Cercle Underground 2010 (Frankrig) - House Dance UK 2010 (Storbritannien) - Funkyn Stykez 2011 (Tyskland) - Just Debout Steez 2012 (Frankrig) - World Dance Colosseum 2012 (Japan) - Supreme Circle Underground 2014 (Frankrig) - Street Dance Camp Japan 2015 (Japan) - Aim High World Final 2016 (Sydkorea) - Master Cup Vol.4 2016 (Kina) - Tilbage til stilen 2017 (Italien) - Dance @live Hero's 2017 (Japan) - Free Spirit 2017 (Tyskland) - Street Fighters World Final 2019 (Italien) - The League Battle Online 2020 Vol 6 - Nedbrydning af huset 2022 (Frankrig)... Meget efterspurgt krydser han de fire verdenshjørner for at dømme kampene og videregive sin viden gennem dansepraktik...

9532AA32-4AB9-4844-9DC3-136253C3AC8B_edited.png
Cass.jpg

Cassidy Gempler

Ballet, Jazz, Contemporary & Jazzfunk

Cassidy blev uddannet med en bachelor i dans fra Loyola Marymount University i 2018. Derudover har Cassidy vundet flere priser med hendes danseteam i USA på High Voltage Dance Academy, hvor hun også var konkurrence danser i 10. Hun har arbejdet som work studdy for Millenium dance complex, og som danseinstruktør hos forskellige studier i USA. Cassidy har også været danser til et af de største danse events i USA ved navn "Choreographers Carneval"

 

Cassidy var på universitet også en del af teamet "Kuumba Beatz" fra 2016-2018 som var et meget anerkendt team i USA.

I 2018 fik Cassidy en læreplads hos Danceproject i Viborg, hvor hun nu kontinuerligt har arbejdet de sidste 6 år som træner i diverse stilarter, og som elite træner. Cassidy har her altid vist gode resultater med bl.a. en 3 plads til kaufmann cup i 2021. 2. plads til kaufmann cup i operaen i Kbh i 2022, og en 1. plads til Cph Open i 2022 til anden rangliste.

Cassidy er en fantastisk danser og lærer der glæder sig over at skabe resultater med de elever der tager hendes timer.

arbengiga-31.jpg

Arben Giga

Afro , Commerciel, Freestyle, Hiphop m.m.
Arben Giga er en passioneret og dygtig danser, koreograf, skuespiller, lærer og kreativ leder. 
Arben er skaberen af ​​"Not just hiphop" som er en stilfuld danseklasse, der repræsenterer hans unikke stil og energi.
Og så er han en meget alsidig kunstner, som har arbejdet med musicals, videospil (Just Dance), tv shows, reklamer, i musikvideoer og med sceneshows til både store og små arrangementer.

Arben har danset siden 2001, og trænet i de urbane stilarter, så som hip hop, house, locking, popping, break dance. Han har også forbedret sine færdigheder indenfor afrobeats, afrikansk traditionel dans og contemporary.

Han har også danset for flere kunstnere, heriblandt, LMFAO, Kuami Eugene & Kiddi Koncert, Rotimi, m.fl.

Diverse konkurrencer Arben har placeret sig i:

2000 Federfunk team i Milano, 2. plads
2007 King of monster (Black Out Crew) 1. plads
2009 American campus by PJD, 1. plads
2011 Zelig Urban Talent, 1. plads
2013 Danza in Fiera, Expression IDA, 1. plads
2013 Italian Championship D.F, 1. plads
2015 Bolo1Move, Me against the musik, 1. plads
2017 Afro best skills, 1. plads

 
arbengiga-04_edited.jpg
IMG_6268_edited.jpg
IMG_6268_edited.jpg

Reet Roy

Hiphop & Urban styles
Reet Roy er professionel danser & koreograf fra Toronto og er i dag, en af ​​de mest efterspurgte danse instruktører rundt om i verden.

Han er direktør for Canadas premiere Hip Hop-kompagni, Rhythm2dance og fakultetsmedlem for Millennium Dance Complex i Toronto. Reet havde æren af ​​at dele sit håndværk i mere end 25 lande i løbet af det sidste årti. Han har bedømt og undervist masterclasses i USA, Canada, Hong Kong, Ukraine, Schweiz, Island, Danmark, Frankrig, Spanien, Holland, Indien. Mexico og mere.

Reet begyndte at undervise i en alder af 19, men kort efter at hans stil begyndte at blive anerkendt, blev han underskrevet af DanceOn LA-bureauet for også at forfølge sin industrikarriere. Han var en af ​​dommerne for Europas Hip Hop International i Kiev, Ukraine. Reet underviste også i den samme lejr med nogle af de bedste danse-urban/hiphop-undervisere i verden. Reet har også undervist og bedømt med World of Dance's unge og kendte Ian Eastwood (Young Lions), Scott Forsyth (BrotherHood Dance Company), Shaun Evaristo, Jun Quemado, Jerome Esplana og America's Best Dance Crew-vinder Chachi Gonzales (IAmme) for at nævne nogle få.

For Reet har det altid handlet om at dele sit håndværk og sin stil, med forskellige samfund over hele kloden. Reet ser derfor frem til, at træne den næste generation af dansere, der er sultne og dedikerede til at lære og vokse sammen med ham


 
IMG_6268_edited.jpg

Brice "Professor Lock"

Urban stylez, Hip hop, Locking, Old School
Brice "Professor Lock" Johnson er en anerkendt danser, koreograf og danseinstruktør med over tyve år fordybet i scenekunst og hiphop-kultur.

Som en dedikeret studerende, leder og underviser inden for Hip Hop har han dybt påvirket dette pulserende samfund både lokalt og internationalt. Brices dynamiske undervisningsstil, imponerende præstationer og koreografi er blevet fremvist på scener som Broadway i Rennie Harris Pure Movement og gennem højenergikoreografi for Danmarks elskede kunstner, Christopher.

Også som engagerende foredragsholder, har Brice delt sin indsigt og erfaringer på TED Talk-scenen med fokus på dansens transformative kraft og dens potentiale til at fremme fællesskab og personlig vækst.

Fra scenen udnytter han de sociale mediers kraft til at nå ud til et bredere publikum og leder i dag projekt "Har du danset i dag?" Et initiativ med over 140.000 følgere Dette projekt fremmer en holistisk tilgang til wellness, der integrerer dans som en form for terapeutisk leg for at forbedre fysisk, mental og følelsesmæssig sundhed.
brice_final-100_edited_edited_edited.jpg
IMG_6268_edited.jpg
jevan-216.jpg

Jevan Howard-Jones

House, Hiphop & Streetdance
Jevan er en bevægelseskunstner, koreograf og en multidisciplinær kreativ, der bruger forskellige medier til at udforske sin kunst.

Gennem sin nutidige træning og rødder i streetdance - i særdeleshed House Dance og Hip Hop, har han skabt en fusion af mange stilarter og kulturer inden for sit arbejde.

Med over 15 års koreografering, optræden og undervisning i hele Storbritannien og internationalt, sideløbende med deltagelse i house- og hiphop-kampscenen.
IMG_6268_edited.jpg

Pia Lomholt

Fysioterapeut, zoneterapeut, massør, og  skadesbehandler
Pia er uddannet som fysioterapeut i 2013 og zoneterapeut i 2020.

Pia vil under uddannelsen videregive en omfattende forståelse af kroppen, dens bevægelser og systemer, men også en holistisk tilgang til både psyke og fysik og hvordan de 2 faktorer påvirker hinanden. Pia har selv danset siden barnsben, og undervist siden 2012 , hvor hun startede med fitnessdans. Senere gik udviklingen over til koreografi indenfor dans, under genrene girly og hiphop & high heels.

Pia ser frem til at dele sin viden og erfaring med jer samt bidrage til jeres faglige udvikling og trivsel som dansere. *Undervisningsområder:* 1. Anatomi og fysiologi: - Dybdegående forståelse af kroppens strukturer og funktioner, med fokus på muskuloskeletale systemet og dets rolle i dans. 2. Skadesforebyggelse: - Implementering af præventive strategier gennem opvarmning, strækøvelser og kropsforståelse - Identifikation og forebyggelse af skader gennem korrekt kropsbevidsthed og teknik. - Analyse af risikofaktorer og individuelle behov for at sikre langvarig dansekarriere. 3. Biologisk arbejde under fysisk aktivitet: - Forståelse for kroppens fysiologiske respons under træning - Optimering af præstation gennem bevidst styring af kropslige processer. 4. Holistisk tilgang til præstation og trivsel: - Integration af psykiske og følelsesmæssige faktorer i træningen for at fremme mental styrke, koncentration og velvære. - Forståelse for sammenhængen mellem psyke og fysik, og hvordan dette påvirker vores præstation og trivsel som dansere og mennesker. 5. Læring og undervisning: - Introduktion til SMTTE-modellen (Subject Matter, Teaching Methods, Targeted Learners, Environment), som et redskab til at strukturere undervisningen og sikre maksimal forståelse og indlæring. - Anvendelse af den didaktiske relationsmodel for læring til at skabe et støttende og inkluderende læringsmiljø, hvor alle studerende føler sig set, hørt og værdsat.

Pia ser frem til sammen med jer, at udforske og udvikle jeres potentiale som dansere og undervisere. Hun er altid åben for dialog og spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage. Lad os sammen skabe en inspirerende og lærerig undervisningsoplevelse!
529596d3-68c5-4249-a64b-4266d1837983_edited_edited.png

Flere undervisere vil komme op med biografi indenfor de næste par dage!

bottom of page