Vores udbud af lektioner

Få her et lille indblik i nogle af vores forskellige danse stilarter

Jazz Dance


Jazz dance er ofte hurtige og tekniske koreografier. Det er sjovt og laves ofte til upbeat musik. Jazz Dance indeholder masser af fodarbejde, spark og hurtige drejninger, samt spring på gulvet. Jazzdance er meget yndefuldt med poserende bevægelser og masser af balance momenter.

Ballet

 

Ballet er en klassisk og meget fin danseform, der kræver enorm styrke og ynde på samme tid. En ballet time er meget teknisk og fundamental for mange professionelle dansere.

Hip hop

 

Hip hop'en har sine rødder og historie i den Afrikanske kultur, og kom til i 70'erne på gaderne i The Bronx. Hip hop er en energisk dans der hele tiden udvikler sig, en stilart der er, og altid har været populær blandt dansere.

Contemporary

 

Contemporary dans har en del tekniske ligheder med ballet og moderne dans. Contemporary er blot en mere fri og løssluppen stilart, hvor koreografen experimenterer med flere stilarter ind over det klassiske og skifter mellem hurtige og langsomme bevægelser. 

Jazz-Funk

 

Jazz-Funk er en mere commerciel og funky udgave af hip hop og jazzdance. Jazz-Funk danses ofte til upbeat musik, og er en stilart der bruges meget i musikvideoer​, samt på scenen for kendte sangere og til shows.

LA Style


LA Style er nutidens svar på den mere moderne hip hop. Mange af trinnene her, er inspireret af dansestilen som danses i Los Angeles.

Moderne Dans

 

Moderne dans afviser begrænsningerne i klassisk ballet og favoriserer bevægelser, der stammer fra udtrykket af indre følelser. Her bruges dog en del grundtrin fra balletten.

 

Andre hold vi har:

Showdance Kids/Teens/Adults - LA Girly Style Teens/Adults - Afro-House Teens/Adults - Tapdance Kids/Teens/Adults

Poledance Kids/Teens/Adults


Se også de anderledes hold vi udbyder til polterabends.

DPDA Creative Dance Arts, Brovej 17d, 8800 Viborg DK.

​Danceprojectviborg@gmail.com | Tel: 29881287

Dance, development & education for life

Home for artists.

  • Instagram
  • WHITE Facebook Icon

Samarbejdspartnere:

Holstebro balletskole.