top of page

Vores udbud af lektioner

Få her et lille indblik i nogle af vores forskellige danse stilarter

IMG%20107_edited.jpg

Jazz Dance


Jazz dance er ofte hurtige og tekniske koreografier. Det er sjovt og laves ofte til upbeat musik. Jazz Dance indeholder masser af fodarbejde, spark og hurtige drejninger, samt spring på gulvet. Jazzdance er meget yndefuldt med poserende bevægelser og masser af balance momenter.

swan-lake-amber-scott-as-odette-swan-lak

Ballet

 

Ballet er en klassisk og meget fin danseform, der kræver enorm styrke og ynde på samme tid. En ballet time er meget teknisk og fundamental for mange professionelle dansere.

zr-1600x900-1024x576.jpg

Hip hop

 

Hip hop'en har sine rødder og historie i den Afrikanske kultur, og kom til i 70'erne på gaderne i The Bronx. Hip hop er en energisk dans der hele tiden udvikler sig, en stilart der er, og altid har været populær blandt dansere.

contemporary-1024x683.jpg

Contemporary

 

Contemporary dans har en del tekniske ligheder med ballet og moderne dans. Contemporary er blot en mere fri og løssluppen stilart, hvor koreografen experimenterer med flere stilarter ind over det klassiske og skifter mellem hurtige og langsomme bevægelser. 

girl-hip-hop-dancer-model-1-1024x640.jpg

Jazz-Funk

 

Jazz-Funk er en mere commerciel og funky udgave af hip hop og jazzdance. Jazz-Funk danses ofte til upbeat musik, og er en stilart der bruges meget i musikvideoer​, samt på scenen for kendte sangere og til shows.

90551250_2575993709343671_44998474924011

LA Style


LA Style er nutidens svar på den mere moderne hip hop. Mange af trinnene her, er inspireret af dansestilen som danses i Los Angeles.

IMG 119-kopi.jpg

Moderne Dans

 

Moderne dans afviser begrænsningerne i klassisk ballet og favoriserer bevægelser, der stammer fra udtrykket af indre følelser. Her bruges dog en del grundtrin fra balletten.

Showdance Kids

Showdance er populært blandt børn og unge. I showdance fortælles der ofte en historie gennem dansen, og her danses diverse stilarter indenfor det klassiske, samt jazzballetten, funk og moderne dans. 

 
Alle de stilarter vi udbyder ses her:

Showdance - LA Girly Style - Afro - House - Tapdance - Locking - Popping
Hip hop - Jazzfunk - Heels - Waacking - Floorwork - Teknik
Poledance


Se også de anderledes hold vi udbyder til polterabends.

bottom of page