top of page

Be The Exception

DANSEUDDANNELSEN:

Danseuddannelse DPDA er en intensiv deltidsuddannelse med et forløb på 10 måneders varighed.

Uddannelsen har opstart to gange om året.

Første hold har opstart fredag den 6 september 2024

Andet hold har opstart fredag den 10 januar 2025.

 

På uddannelsen har vi fokus på de urbane stilarter, samt contemporary og teknik, og vi målretter os mod alle ambitiøse og danseglade personer der gerne vil udvikle og dygtiggøre sig indenfor dans. Vi forbeholder os den eksklusivitet, at der kan undervises i to sale ad gangen under uddannelsen, i tilfælde af for stort spring i niveauet der udbydes.

På uddannelse kommer du til at arbejde med flere dygtige koreografer fra udlandet, som vi har håndplukket. Der vil i nogle få tilfældige også bookes danske koreografer ind.

 

De valgte undervisere vi har plukket ud, er nogle af de bedste indenfor branchen lige nu. Underviserne vil arbejde intensivt med dig, og sikre dig en stærk base indenfor deres egen unikke og specielle stilart.

Der arbejdes som udgangspunkt med stilarterne, hiphop, house, locking, contemporary, jazz, commerciel og teknik. Der vil dog blive udvalgt nogle flere stilarter i nogle weekender, for at du får bredt indblik i de mange dansestile, samt får en spændende og alsidig viden. Der kommer også til at køre nogle moduler hvor vi lærer dig hvordan du strukturerer, og klargører dig til at lave din egen undervisning, så du kan være helt klar til at få et job som underviser, hvis dette ønskes så snart du er færdig med din uddannelse her hos os.

FORMÅL:

Uddannelsens formål er, at skabe stærke, anderledes og individuelle dansere. Vi vil under forløbet, give dig en bred vifte af værktøjer indenfor forskellige stilarter, og sørge for at du herefter er klar til at træde ud i det professionelle arbejdsmiljø.

 

Vi vil være med til, at skabe alsidige og nytænkemde dansere, der kan sætte deres eget præg på fremtidens professionelle og kunstneriske arbejdspladser. Vi vil forme dansere der fremmer et kunstnerisk og autentisk udtryk, der vil blive bemærket.

11062b_9db10750e9eb472aadb1f7b4672a30d7~
FORMÅL

EN DAG PÅ DANSEUDDANNELSEN:

En dag på uddannelsen foregår sådan:

Fredag har du 2,5 timers dans. Derudover, er der vejledningstimer, skadesforbyggende timer, anatomy timer, m.m.

Lørdag og søndag har du mellem 4,5 og 5,5 timers dans, og ved siden af disse er der planlagt forskellige timer med fysisk træning, dansehistorie, foundation, og teori.

Tidsrummet er: Fredage fra 17.00-21.00, lørdage fra 10.00-18.00, og søndage fra kl 09.30-17.30.

Hver søndag tager vi en kort evaluering af weekenden sammen, samt gennemgår skemaet til den næste intensive weekend på jeres forløb. 

Download tidsplan for planlagte møde weekender her

Hip Hop Dancer_edited.png
EN DAG PÅ UDDANNELSEN

Stilarter: Se de tilarterne du kommer til at arbejde med under uddannelsen her.

Contemporary

Teknik

Ballet

Jazz

Modern

Floorwork

Improvisation

Koreografi

Hiphop/Urban

Foundation

Experimental

New school

Old School

Locking 

Break 

House

Popping

Andre timer

Opbygning 

Skadesbehandling

Anatomi

Individuelle samtaler

Yoga 

Kost & Ernæring

Performance

Musikforståelse

Acro

Heels el hiphop time seperat.

STILARTER

Undervisere:

Urban styles:

Mamson
Reet Roy
Arben Giga

Brice Johnson
Jevan Howard Jones
Contemporary, Jazz, Ballet & Floorwork, Heels & Acro

Yuliia Palaiida
Cassidy Gempler 
Fysioterapeut, yoga, og teoretiske fag.
Pia Lomholt.

Du kan få et specifikt indblik i, og læse om vores faste undervisere, og hvad de underviser i på uddannelsen her 

UNDERVISERE

Priser:

Prisen for uddannelsen er 42.000 kr og du har to muligheder for betaling.

Ved indbetaling af hele beløbet på en gang, sparer du 2000 kr, samt får adgang til alle de daglige undervisnings timer hos Danceproject.

Derudover er ratebetaling muligt, ved indbetaling af depositum på 12.660 kr. Efterfølgende bindende betaling på 3.260 kr pr måned i 9 mdr.

PRISER
ANSØG HER

Ansøg her:

For at ansøge skal du sende nogle linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil optages på danseuddannelsen. Hvis du kommer i betragtning, kalder vi dig ind til en personlig samtale for at sikre dig, at du tager det rigtige valg, og for at sikre at du er dedikeret til uddannelsen og gennemfører den.

Det er vigtigt både for os og for dig, at du får det optimale ud af uddannelsen og at du kan bruge den videre i din professionelle dansekarriere. Ansøg her

Har du yderligere spørgsmål til uddannelsen, ophold m.m.?

Skriv da en mail til Danceprojectviborg@gmail.com, eller ring til Daniela på nummer 29881287

bottom of page