DPDA Danseuddannelsen

 

OM UDDANNELSEN:​

Den 1-årige danseuddannelse med fokus på hip hop og contemporary.

Uddannelsen er en nytænkt og varieret uddannelse for dansere, der gerne vil dygtiggøre sig, og forberede sig til en professionel karriere indenfor dans. 

 

Al inspiration er hentet fra forskellige kulturer verden over med henblik på, at give dig den bedste og mest nuancerede uddannelse.

Art & Movement  from the soul

Formål:

Uddannelsens formål er, at skabe stærke, modige, alsidige og individuelle dansere der kan stå stærkt og solidt ude i det professionelle dansemiljø.

 

At skabe dansere der kan arbejde nuanceret, i enhver sammenhæng og formidle et anderledes kunstnerisk udtryk.

 

Opbygning:

Uddannelsens er bygget op på forløb for, at give vores elever de bedst mulige rammer for indlæring.

Vi tager derfor udgangspunkt i kroppens fysiske formåen, og arbejder ud fra den.

Fra start varetages en stille og rolig opbygning af kroppens kondition, styrke og fleksibilitet, og der arbejdes med diverse trin og små serier. 

Kondition, styrke og fleksibilitet er lektioner der følger danseuddannelsen gennem hele forløbet, da disse er grundstenene for en stærk danser.

I de kommende forløb kobles der op på:

  • Anatomi

  • Ernæringslære

  • Skadesbehandling Med fysioterapeut.

  • Dansehistorie

  • Udtryk og scene erfaring

  • Lookbook

  • Musikvideoprojekt

  • Udvikling af årets afsluttene show.

 

Den daglige undervisning:

Uddannelsens starter hverdag kl 09.00 og slutter kl 15.00. Dagen består af 3 lektioner af 11/2 times varighed, samt 30 minutters fælles opvarmning fra morgenstunden og 30 minutters udstræk inden dagen slutter. Dertil er der i løbet af dagen, sat 30 minutter af til frokostpause.

 

Lektioner, der indgår fast i løbet af ugen er, hip hop, house, jazz-funk, teknik, contemporary, fysisk træning og yoga.

På uddannelsen vil der være en fast lærer tilknyttet, og derudover suppleres der med nationale og internationale instruktører i sammenhængende perioder 

 

Der vil en gang ugentligt blive afholdt et fællesmøde med praktiske informationer for alle elever, hvor der også vil være mulighed  for individuelle samtaler.

 

Her udleveres ligeledes et  månedligt skema, hvor I kan se hvilke forløb og lærere I skal arbejde med. Vi arbejder en del med lærere fra udlandet, hvilket giver gode netværks muligheder, men det betyder også, at en del af undervisningen foregår på engelsk.

 
 

Afslutning:

Vi afslutter hvert år uddannelsen med en større produktion af et sceneshow. 

Selve produktionsarbejdet omkring showet starter, når vi er halvvejs inde i forløbet.

 

Her inddrages eleverne til en del af opsætningen, så de også lærer om alt det forudgående arbejde for en større forestilling. 

 

Planen er, at showet skal afholdes i tinghallen i Viborg, som er byens førende koncert sted. Her vil der være professionelle lyd og lys mænd, samt en scenemester tilknyttet.

 

Showet er ikke den vigtigste faktor på uddannelsen, men det er processen og vejen dertil, der har den største betydning. Showet viser dog et resultat af, hvad individet har lært og udviklet sig til igennem danseuddannelsen. 

Info & Priser

DP Dance Academy er et privat ejet studie med beliggenhed i hjertet af Jylland. Vi ligger helt centralt i forhold til tog og bus station, samt den centrale midtby. Adressen er Brovej 17d, 8800 Viborg.

 

Danseuddannelsen starter op den 17 August 2020 og afsluttes den 19 Juni 2021.

Der er daglig undervisning mandag til fredag fra kl 09.00-15.30.

 

Prisen for danseuddannelsen er 43.000 kr

Forudbetaling på 13.000 kr.

Herefter er der månedlig betaling på 3.000 kr hver d. 1 i de resterende 10 måneder.